Upeč vánoční cukroví bez lepku, které se nesype a skvěle chutná
Linecké bez lepku čtyřikrát jinak
Vánoční bezlepková výzva zdarma

Jak na dobré bezlepkové cukroví?
Kupované cukroví tě neoslovuje a na vlastní si sama netroufáš? Ceny surovin rostou raketovou rychlostí a ty nechceš, aby tvoje bezlepkové pokusy skončily v koši? Nevíš, jaké bezlepkové mouky nebo směsi při pečení vánočního cukroví použít?
Mám pro tebe návrh, který řeší všechny uvedené problémy.
Přidej se do vánoční bezlepkové výzvy. Je to zdarma!
A upeč si linecké cukroví bez zbytečných nervů a přešlapů.
➡️ Vybavím tě nákupním seznamem i receptem.
➡️ Ukážu ti jak na těsto, vyvalování, vykrajování i pečení.
➡️ Namotivuji tě k upečení první várky letošního cukroví.
Na závěrečném webináři shrnu to nejdůležitější, odpovím na nejčastější otázky. 🎁 Navíc ti dám tipy, jak z lineckého těsto vykouzlit další 3 druhy cukroví. Z webináře bude záznam.
Kdo jsem, že se troufám učit ostatní

Jsem Eva Toman Rousová, zakladatelka značky EAT-fit. Jsem autorkou oblíbených bezlepkových směsí z jednoduchových mouk. Možná znáš EAT-fit Bešamel, Universal, Kváskovou nebo vánoční Lineckou a Perníček. Dlouhé roky jsem provozovala eatfitshop specializovaný na různá potravinová omezení.
Už víc než 12 let ladím rodinné recepty na vánoční cukroví do bezlepkové podoby a ráda svoje zkušenosti předám i tobě. Do online kurzu Vánoce bez lepku lepku dávám vše, co jsem se při pečení bezlepkového cukroví naučila.
Jsem také certifikovaný kouč a jako bývala specialistka vzdělávání a rozvoje chystám svoje výzvy, tak aby byly opravdu srozumitelné, užitečné a ty mohla poznatky rovnou aplikovat ve své bezlepkové praxi.
Eva Toman Rousová
Jdeš do toho?
Výzvou Linecké bez lepku čtyřikrát jinak prošlo už víc než 1.400 účastníků. Upekla se toho spousta a probralo ještě víc. I letos to bude velká jízda.
🎁🎁 Zasoutěžíme si o 2 místa ve velkém vánočním kurzu.
Co se říká o mých bezlepkových kurzech?
Kurz je skvěle připravený. Detailní podklady, názorná videa i podpora ve skupině. Díky přehlednému seznamu surovin a pečlivým zpracováním postupů se Vám nestane, že by chyběla nějaká surovina, nebo jste ji zapomněli do těsta dát. Pečení je rozvrženo tak, aby se vše v klidu zvládalo. Recepty jsou ověřené, s těsty se dobře pracovalo a vše mělo úspěch. Ve skupině vládla příjemná předvánoční atmosféra, což radost z pečení ještě umocnilo.
(Marie Kaderková)
S kurzem jsem byla velice spokojená. Nikdy jsem neměla těsta, se kterými se tak dobře pracuje a cukroví, které je měkkoučké jako od Tebe. K tomu navíc perfektní tip, jak udělat cukroví rostlinné. Doporučuji kurz všem celiakům nebo těm kteří třeba jen chtějí lepek omezit tak jako já. Vyhovují mi video recepty, k nim recept v příspěvku a také pdf recept pro budoucí roky. Díky za kurz.
(Eva Turnerová)
Přidej se do bezlepkové výzvy a upeč si spolu se mnou první várku letošního cukroví. Do Vánoc asi nevydrží, protože chutná opravdu skvěle.
Po této výzvě nebude pečení vánočního cukroví starost ale velká radost.