7týdenní online program s intenzivní podporou

Pečem bezlepkový pecen

Image
06.10. až 23.11.2025

Začni péct bezlepkové pečivo z kvásku tak, aby tě to bavilo a chutnalo celé rodině i přátelům!

Do 30.06.2025 je možné se do podzimního Pečem bezlepkový pecen přidat za předprodejní cenu. Cenu je možné uhradit i ve dvou splátkách.

CHCI DO KURZU ZA PŘEDPRODEJNÍ CENU

Představ si, že …

  • máš svůj vlastnoručně založený kvásek.
  • víš, jak se o kvásek starat, jak ho uskladnit i rozkvasit.
  • zaděláváš těsto na bezlepkový chléb s naprostou jistotou.
  • nebojíš se experimentovat a dáváš do těsta to, na co máš chuť.
  • tvoje rodina je toho součástí a netrpělivě se čeká na to, co upečeš.
  • jdeš na návštěvu a s hrdostí neseš k ochutnání vlastnoručně upečený pecen.
To zní skvěle. Přesně to chci!
Pečem bezlepkový pecen je místo, kde najdeš všechny potřebné informace ke kváskování z jednodruhových bezlepkových mouk.
Za pečivo nadopované chemicky vyrobenými zlepšováky už neutratíš ani korunu. Budeš vědět, že to jde i bez nich a zdravěji.
Upečeme bezlepkové pečivo z kvásku bez přidaných škrobů, deproteinované pšenice, gum a průmyslových zahušťovadel. 

Jak bude kurz probíhat?

  • 7 týdnů se budeme potkávat v uzavřené facebookové skupině s mojí osobní podporou. 
  • Recepty, videa, přednášky a další pracovní materiály najdeš přehledně v členské sekci kurzu.
  • Každé pondělí ti přijde e-mail s tématem pro daný týden a budu tě motivovat k akci živým vysíláním ve skupině. 
  • Každý čtvrteční večer budu ve skupině naživo odpovídat na tvoje dotazy. Pokud se nebudeš moci zúčastnit, svůj dotaz mi napíšeš předem a na odpověď se podíváš ze záznamu. 
  • První týden budeme věnovat založení nebo nakopnutí kvásků.
  • Ve skupině se budeš moci průběžně ptát na všechno, co tě ohledně bezlepkového kváskování napadne.
  • První týden budeme věnovat nákupu surovin a založení nebo oživení kvásků.
to dává smysl, chci se přidat

Co se říká o mých bezlepkových kurzech?

Kurz byl perfektní! Skvělá organizace a připravenost kurzu. Videa a další připravené podklady byly jasné, srozumitelné, nešlo udělat chybu. Pokud nastal nějaký problém, měli jsme okamžitou podporu, co napravit, nebo příště zlepšit. Před kurzem jsem neměla žádné zkušenosti a všechny chleby se podařily napoprvé.

Marie K.

 

Kurz byl super. Dozvěděla jsem se spoustu užitečných věcí. Recepty jsou dokonale propracované a výrobky podle nich jsou famózní. Dokázala jsem díky kurzu nejen vypěstovat svůj kvásek, ale dokázala jsem se i naučit, jak s ním pracovat, aby se stával čím dál silnějším. Jsem moc ráda, že jsem mohla být součástí tohoto kurzu.

Simona F.

Kurz Pečem bezlepkový pecen jen doporučuji. I když se stále řadím mezi začínající pekaře, tak pod Evčiným vedením jsme si doma pochutnali. Recepty a instruktážní videa jsou srozumitelné. Navíc podpora v FB skupině je velký bonus. Na každou moji otázku jsem měla odpověď.

Jaroslava D.

Kurz mi ušetřil spoustu tápání a chyb, prostě jsem dostala na podnose to, co jsem dlouho sama zkoušela a objevovala. Děkuju.

Wlasta H.

Kurz pro mě byl největším hybatelem změn v naší již 10 let přirozeně bezlepkové kuchyni. Eva má velmi precizně zpracované receptury a postupy. Po mnoha pekařských nezdarech nebo rozporuplných výsledcích se v tomto kurzu vše dařilo na první pokus. V radosti, lehkosti i hravosti. Díky za to.

Anna Ch.

Kurz pečem bezlepkový pecen doporučujem všetkými desiatimi. Pred kurzom som si vôbec neverila, že dokážem založiť kvások a starať sa oň. Ale so super podporou som to dokázala a tie chlebíky sú úžasné a k tomu kopec iných receptov na rôzne dobroty. Najlepsie investované peniaze. Neľutujem ani cent!

Michaella F.

    Image
    Image
    Image

    Co všechno v kurzu probereme?

    1. Vybavím tě seznamem všech potřebností a poradím, kde dobře nakoupit.
    2. Prosvištíme si terminologii, naučíme se slovíčka.
    3. Založíme si na kvásek a naučíme se o něj správně pečovat.
    4. Najdeš si svůj vlastní režim, jak s kváskem fungovat. Budeš vědět, jak ho povzbudit, když zeslábne i jak si ho zálohovat pro strýčka Příhodu.
    5. Zaměříme se i na specifika a vlastnosti různých bezlepkových mouk.
    1. Probereme i to, jak bezlepkové zrní a semínka pomlít a jak si namíchat funkční směs.
    2. Ukážu Ti různé techniky kynutí i pečení bezlepkového chleba.
    3. Stranou nezůstane ani bread art neboli zdobení.
    4. Upečeme 5 různých chlebů z přirozeně bezlepkových mouk bez pomoci přídatných látek. Dostaneš recepty na jejich různé variace.
    5. Bude i troubleshooting, aneb co dělat, když se nedaří.
    Našich 7 společných týdnů budou až po okraj naplněné vším, co potřebuješ vědět pro úspěšné pečení kváskových pecnů a dalšího pečiva. Každý týden tě provedu procesem pečení kváskového chleba od A až do Z. Projdeme i ty nejmenší detaily, které ovlivňují finální výsledek.
    Image

    Kdo jsem, že si troufám učit ostatní

    Image

    Jmenuji se Eva Toman Rousová. 

    Jsem zakladatelka značky EAT-fit, vyrábějící více než 10 let vlastní bezlepkové směsi. Provozuji e-shop se zdravou výživou zaměřený na potravinová omezení.

    Jsem také mlsná kuchařka a nadšená kváskovačka. S bezlepkovým kváskem peču už víc než 8 let. Mám za sebou desítky založených kvásků a stovky upečených bochníků. Mými kurzy a výzvami prošlo už víc než 4000 lidí.

    Do Pečem bezlepkový pecen dávám všechno, co jsem se ohledně pečení bezlepkového chleba naučila.

    Chceš být soběstačnou a nezávislou na nabídce supermarketů a bezlepkových pekáren, co se chleba týká?

    Ano. Chci péct vlastní pecny!

    Co není součástí kurzu?

    Recept na EAT-fit KVÁSKOVOU ti neprozradím. Je to výrobní tajemství, a proto není součástí kurzu.

      Podpořím tě však na cestě za tvými vlastními mixy přirozeně bezlepkových mouk a povím ti, jak při jejich kombinování postupuji já sama.

    Není v mých silách poskytovat individuální konzultace po telefonu, přes Messenger nebo e-mail. 

    Proto veškeré učení probíhá prostřednictvím členské sekce minikurzu, hromadných e-mailů a mojí podpory ve skupině k minikurzu.

    Co když to všechno nebudu stíhat?

    🕒 Skupina, ve které bude kurz probíhat, bude aktivní 3 měsíce (až do 05/01/2025) a i potom do ní budeš moci nakukovat. 

    🕒 Všechna instruktážní videa, recepty a přednášky budou přehledně organizované v členské sekci na mém webu a budeš k nim mít přístup 2 roky (až do 05/10/2027).

    🕥 Po celou dobu konání kurzu (06/10-23/11/2025) ti budu k dispozici. Pak se ze skupiny stáhnu a budu se věnovat dalším projektům, které pro vás chystám. Podporu však najdeš u spolužáků

    🕛 A kdyby ti bylo ohledně kváskování opravdu ouvej, prostě mne ve skupině označíš. Pokud to bude v mých silách, podpořím tě a "nenechám v rejži" tebe ani tvůj kvásek.

    To zní skvěle, objednávám

    Bezlepkový kvásek

    Nabízím možnost objednání bezlepkového kvásku z EAT-fit kvásková. Spolu s kváskem dostaneš návod, jak ho po dvoudenním cestování oživit a připravit na pečení v kurzu.

    Jsem přesvědčená o tom, že nejlepší je kvásek, který si vypěstujeme sami. Náš vztah k vlastnímu kvásku je silnější, my o něj máme starost a tak se staráme. Toto je nabídka pro případ, kdy by nedostatek času pro založení vlastního kvásku byl překážkou v aktivní účasti v kurzu. 

    Zaslání kvásku je zpoplatněné cenou 190 Kč (kváskovné, poštovné, balné).

    Bonusy

    Pečení bezlepkových pecnů si proložíme bonusy, která kváskování krásně doplní a obohatí.
    Image

    Bread art vystřelí tvůj pecen do nebes

    Nejsem žádná umělkyně, přesto jsem si osvojila hned několik efektních technik pro zdobení chleba. Chceš umět vykouzlit květinu nebo sněhovou vločku? I to si v Pečem pecen vyzkoušíme.

    Image

    Kváskové bagety

    + 11 dalších receptů
    Budou i bagety. Bagety bez lepku v té nejpřirozenější podobě. Bagety křupavé s měkkou střídou, sypané solí nebo sezamem, ochucené sušenou cibulkou nebo semínky. Recept na bagety doplní kváskové palačinky, lívance, placky, vafle, krekry, závin, bábovka, muffiny, pizza, pitta, ciabatta.
    Image

    Domácí kvašená limoná

    Jakmile ji jednou ochutnáte, budete chtít další a další. Já kouzlu domácích limonád propadla právě díky Aničce Pačevové.

    Kvašená limonáda není jen chutná, je i balzámem pro naše trávení a vyvolává dobrou náladu. Tuto dobrotu v obchodě nepořídíte.

    Image

    TAI CHI bonus s Aničkou Ďarmati

    Tai chi je meditace pohybem. A my budeme meditovat, teda vlastně tai-chit, přímo v kuchyni. Uvolníme energii, prokrvíme tělo, protáhneme chrbtici a čeká nás i cvik podporující dlouhověkost! Úvod do tai chi a cvičební sestavu do kuchyně pro nás připravila Anna Ďarmati Beňadiková.
    Image

    Jak ulevit bolavým zádům

    Práce v kuchyni může být fyzicky náročná a mohou z ní bolet záda. Michaela Kuchovská pro nás připravila krátké efektivní video, jak ulevit našim bedrům a péct naplno.

    Kurz Pečem bezlepkový pecen mě naučil nebát se. Ačkoli trávím mnoho času v práci nebo dojížděním, vše jsem v poklidu stíhala. Zjistila jsem, že bezlepkové neznamená divná konzistence bez chuti, ale že když je správný recept a správná mouka, tak je chléb mnohem lepší než cokoliv, co jsem si kdy koupila. Naučila jsem se i úžasné lívance, kterými teď obšťastňuji rodinku o víkendu. Nebudu už chleba kupovat a ač nemám žádné zdravotní omezení, zůstanu u bezlepku. Jít do kurzu bylo velice dobré rozhodnutí, které se opravdu vyplatilo.

    Leona M.

    Kurz ráda doporučuji. Po několika marných pokusech v jiných kurzech konečně umím zacházet s kváskem a péct skvělé kváskové chleby.

    Patricie O.

    Možná tě zajímá...

    Naskoč i ty na kváskovou vlnu a začni péct bezlepkové pecny, na kterých si pochutná celá rodina.  Čeká tě moře inspirace, struktura, jasné postupy a moje osobní podpora.

    Chci do kurzu

    7týdenní on-line kurz Pečem bezlepkový pecen nabízím ve dvou variantách:

    Pečem bezlepkový pecen PŘEDPRODEJ

    Předprodejní cena 2 970Kč (120 EUR)

    Je možné rozložit na splátky:

    • 2x 1570 Kč (celkem 3140 Kč)

    Kurz obsahuje vše výše uvedené.