Objev kouzlo bezlepkového kváskování

Jsi milovnice kváskového chleba?
Kvůli bezlepkové dietě si ho však nemůžeš koupit a zatím nevíš, jak ho upéct?
Sháníš kvalitní bezlepkové pečivo pro někoho blízkého a to, co nacházíš ti nevyhovuje?
Jsi na správném místě. Právě tady najdeš informace i podporu pro svoji vlastní cestu kváskováním bez lepku.
Image

Chceš se s kváskováním bez lepku zatím jen seznámit?
Nebo se do kváskování rovnou naplno ponořit?


Tady najdeš přesně to, co potřebuješ. Ukážu ti, jak na kváskování – krok za krokem, s respektem k tomu, kde právě jsi a co právě teď už víš a umíš.

Kde začít?

Webinář zdarma

Tajemství bezlepkového kvásku

Pojď se mnou nahlédnout do světa bezlepkového kváskování.
Dozvíš se, čím se liší kváskový chléb od toho běžného a proč stojí za to začít kváskovat. Po webináři budeš vědět, co všechno pro bezlepkové kváskování potřebuješ, jak začít i kolik času ti kváskování ve skutečnosti zabere.

Webinář je bohatou ochutnávkou toho, jak ke kváskování přistupuji – s důrazem na přirozenost, jednoduchost a v souladu s povinnostmi všedního dne. Během 30 minut tě provedu potřebnými základy. Samé výživné informace, žádná omáčka.
Čeká na tebe také PDF návod a pracovní list pro založení vlastního bezlepkového kvásku.

Chci záznam webináře

Chceš vzít věci do vlastních rukou a začít bezlepkově kváskovat?

Manuál

Tajemství bezlepkového kvásku

Nazrál čas pro akci?
Pak by se ti mohl hodit průvodce neboli manuál, ve kterém budeš mít vše o založení bezlepkového kvásku a pečení prvního chleba přehledně na jednom místě.
Praktická videa ti ukážou všechny důležité detaily od příprav, přes založení a kultivaci kvásku, až po první pečení. Součástí manuálu jsou také recepty na kváskový chléb, palačinky a lívance ze zbytkového kvasku. Vše jasně, prakticky, rovnou k věci a bez zbytečné vaty.
Jak manuál funguje?
Přístup ke sdílenému souboru (manuálu) na Google Disku ti přijde na e-mail hned po zaplacení. Manuál si můžeš stáhnout k sobě do počítače a jednoduše si vytisknout všechny návody a recepty ve formátu PDF. K videím se dostaneš přes interaktivní odkazy v textu manuálu. Máš tak všechno připravené přehledně na jednom místě, až budeš chtít začít.
Přístup k manuálu ti garantuji minimálně na 1 rok (do 31.12.2026).

Chci začít kváskovat

Chceš se pustit do kváskování naplno?

Nabízím ti dvě možnosti, jak se do kváskování spolu se mnou pustit

On-line kurz formou samostudia

Od kvásku k prvním pecnům

Kurz, který tě podpoří přesně ve chvíli, kdy se rozhodneš začít. Bez tlaku na termíny, svým vlastním tempem.

Najdeš v něm vše, co potřebuješ pro úspěšné založení a udržení kvásku, recepty na tři originální bezlepkové pecny pečené ve formě, základní techniky zdobení i nápady, jak využít zbytkový kvas do palačinek, lívanců nebo krekrů.

Kurz je připravený tak, aby ses k němu mohla kdykoli vracet – svým vlastním tempem, ve svém rytmu. Součástí je i přehled nejčastějších otázek a odpovědí, které se na cestě přirozeným kváskováním bez lepku často objevují.

A pokud se později rozhodneš přidat do většího kurzu s mojí osobní podporou, částku za tento kurz ti samozřejmě odečtu.
Přístup do kurzu se ti otevře hned po zaplacení.

Získat přístup ke kurzu

7týdenní on-line kurz s podporou

Pečem bezlepkový pecen

Chceš se do bezlepkového kváskování pustit naplno a mít u toho moji podporu krok za krokem?

V tomto 7týdenním kurzu tě provedu bezlepkovým kváskováním od založení vlastního kvásku až po mistrovské chleby jako z řemeslné pekárny.

Kurz je rozdělený do 7 modulů, kterými budeš procházet společně se mnou a dalšími pekařkami. Budu tu pro tebe na každém kroku. Pomůžu ti najít tvůj vlastní rytmus a dlouhodobě udržitelný způsob kváskování vyhovující tobě i potřebám tvé rodiny.

Kurz probíhá v podpůrné skupině a má přehlednou strukturu, díky které si budeš krok za krokem budovat jistotu i důvěru ve své pekařské dovednosti. Z nových činností se tak postupně stane krásná a přirozená rutina.

Pečem bezlepkový pecen otevírám jen dvakrát ročně. Právě teď ho můžeš získat za nejlepší možnou cenu.

Pečem bezlepkový pecen za předprodejní cenu

Přidej se tam, kde to s tebou nejvíc rezonuje

Bezlepkové kváskování nemusí být složité. A už vůbec ne osamělé. Stačí malý krok. Ten první. Ten, který si vybereš právě teď.

Jak se kváskovalo absolventkám mých webinářů a kurzů?

Líbilo se mi úplně vše. Jsem naprostý začátečník a vlastního kvásku jsem se vždy trochu bála. Teď se těším, až se do toho pustím.

Eva, absolventka webináře TBK

Bolo to úžasné. Chlebík z nového kvásku je už zjedený (včera večer pečený), chutil aj "lepkáčom". Priznám sa, že som mala až slzy v očiach aký dobrý (chuťovo, na pohľad treba ešte veľa vylepšovať) chlebík sa mi podaril. Základné informácie som už poznala, ale zistila som, že môj "starý" kvások bol starý. Voňal inak, ani silu nemal takú akú by mal mať.

Mirka, absolventka minikurzu TBK

Evi, chtěla jsem moc poděkovat za úžasný kurz! Hrozně jsem se těšila a užila jsem si kurz mnohem, mnohem víc, než jsem čekala. Skvělá podpora, perfektní přehledné recepty. Trochu si teď připadám jak děcko, kterému končí tábor a nechce se mu domů. Taky chci moc poděkovat holkám – cítila jsem se ve skupině hrozně pohodově a upřímně se těšila i z úspěchu ostatních děvčat. Doufám, že se budeme potkávat a podporovat i nadále.

Danča, absolventka PBP

Kdo Tě provede bezlepkovým kváskováním?

Image

Jmenuji se Eva Toman Rousová a pomáhám ženám zvládat život bez lepku – s větší lehkostí, jistotou a chutí. Jsem lektorka, mentorka a koučka se zaměřením na potravinová omezení a vědomý životní styl.

Bezlepkovou realitu žiji přes 10 let – doma, v kuchyni i v podnikání. Založila jsem značku EAT-fit, vyrábím vlastní bezlepkové směsi a vedu e‑shop s produkty, které dávají smysl i chuť.

Podporuji ženy na cestě, která začíná u jídla, ale sahá mnohem dál – k větší samostatnosti, sebejistotě, radosti a chuti do života.