Objev kouzlo bezlepkového kváskování

Chceš se s kváskováním bez lepku zatím jen seznámit?
Nebo se do kváskování rovnou naplno ponořit?
Tady najdeš přesně to, co potřebuješ. Ukážu ti, jak na kváskování – krok za krokem, s respektem k tomu, kde právě jsi a co právě teď už víš a umíš.
Kde začít?
Webinář zdarma
Tajemství bezlepkového kvásku
Pojď se mnou nahlédnout do světa bezlepkového kváskování.
Dozvíš se, čím se liší kváskový chléb od toho běžného a proč stojí za to začít kváskovat. Po webináři budeš vědět, co všechno pro bezlepkové kváskování potřebuješ, jak začít i kolik času ti kváskování ve skutečnosti zabere.
Webinář je bohatou ochutnávkou toho, jak ke kváskování přistupuji – s důrazem na přirozenost, jednoduchost a v souladu s povinnostmi všedního dne. Během 30 minut tě provedu potřebnými základy. Samé výživné informace, žádná omáčka.
Čeká na tebe také PDF návod a pracovní list pro založení vlastního bezlepkového kvásku.
Chceš vzít věci do vlastních rukou a začít bezlepkově kváskovat?
Manuál
Tajemství bezlepkového kvásku
Nazrál čas pro akci?
Pak by se ti mohl hodit průvodce neboli manuál, ve kterém budeš mít vše o založení bezlepkového kvásku a pečení prvního chleba přehledně na jednom místě.
Praktická videa ti ukážou všechny důležité detaily od příprav, přes založení a kultivaci kvásku, až po první pečení. Součástí manuálu jsou také recepty na kváskový chléb, palačinky a lívance ze zbytkového kvasku. Vše jasně, prakticky, rovnou k věci a bez zbytečné vaty.
Jak manuál funguje?
Přístup ke sdílenému souboru (manuálu) na Google Disku ti přijde na e-mail hned po zaplacení. Manuál si můžeš stáhnout k sobě do počítače a jednoduše si vytisknout všechny návody a recepty ve formátu PDF. K videím se dostaneš přes interaktivní odkazy v textu manuálu. Máš tak všechno připravené přehledně na jednom místě, až budeš chtít začít.
Přístup k manuálu ti garantuji minimálně na 1 rok (do 31.12.2026).
Chceš se pustit do kváskování naplno?
Nabízím ti dvě možnosti, jak se do kváskování spolu se mnou pustit
On-line kurz formou samostudia
Od kvásku k prvním pecnům
Kurz, který tě podpoří přesně ve chvíli, kdy se rozhodneš začít. Bez tlaku na termíny, svým vlastním tempem.
Najdeš v něm vše, co potřebuješ pro úspěšné založení a udržení kvásku, recepty na tři originální bezlepkové pecny pečené ve formě, základní techniky zdobení i nápady, jak využít zbytkový kvas do palačinek, lívanců nebo krekrů.
Kurz je připravený tak, aby ses k němu mohla kdykoli vracet – svým vlastním tempem, ve svém rytmu. Součástí je i přehled nejčastějších otázek a odpovědí, které se na cestě přirozeným kváskováním bez lepku často objevují.
A pokud se později rozhodneš přidat do většího kurzu s mojí osobní podporou, částku za tento kurz ti samozřejmě odečtu.
Přístup do kurzu se ti otevře hned po zaplacení.
7týdenní on-line kurz s podporou
Pečem bezlepkový pecen
Chceš se do bezlepkového kváskování pustit naplno a mít u toho moji podporu krok za krokem?
V tomto 7týdenním kurzu tě provedu bezlepkovým kváskováním od založení vlastního kvásku až po mistrovské chleby jako z řemeslné pekárny.
Kurz je rozdělený do 7 modulů, kterými budeš procházet společně se mnou a dalšími pekařkami. Budu tu pro tebe na každém kroku. Pomůžu ti najít tvůj vlastní rytmus a dlouhodobě udržitelný způsob kváskování vyhovující tobě i potřebám tvé rodiny.
Kurz probíhá v podpůrné skupině a má přehlednou strukturu, díky které si budeš krok za krokem budovat jistotu i důvěru ve své pekařské dovednosti. Z nových činností se tak postupně stane krásná a přirozená rutina.
Pečem bezlepkový pecen otevírám jen dvakrát ročně. Právě teď ho můžeš získat za nejlepší možnou cenu.
Přidej se tam, kde to s tebou nejvíc rezonuje
Jak se kváskovalo absolventkám mých webinářů a kurzů?
Kdo Tě provede bezlepkovým kváskováním?

Jmenuji se Eva Toman Rousová a pomáhám ženám zvládat život bez lepku – s větší lehkostí, jistotou a chutí. Jsem lektorka, mentorka a koučka se zaměřením na potravinová omezení a vědomý životní styl.
Bezlepkovou realitu žiji přes 10 let – doma, v kuchyni i v podnikání. Založila jsem značku EAT-fit, vyrábím vlastní bezlepkové směsi a vedu e‑shop s produkty, které dávají smysl i chuť.
Podporuji ženy na cestě, která začíná u jídla, ale sahá mnohem dál – k větší samostatnosti, sebejistotě, radosti a chuti do života.