Pečem bezlepkový pecen

Představ si, že …
- máš svůj vlastnoručně založený kvásek.
- víš, jak se o kvásek starat, jak ho uskladnit i rozkvasit.
- zaděláváš těsto na bezlepkový chléb s naprostou jistotou.
- nebojíš se experimentovat a dáváš do těsta to, na co máš chuť.
- tvoje rodina je toho součástí a netrpělivě se čeká na to, co upečeš.
- jdeš na návštěvu a s hrdostí neseš k ochutnání vlastnoručně upečený pecen.
Jak bude kurz probíhat?
- 7 týdnů se budeme potkávat v uzavřené facebookové skupině s mojí osobní podporou.
- Recepty, videa, přednášky a další pracovní materiály najdeš přehledně v členské sekci kurzu.
- Každé pondělí ti přijde e-mail s tématem pro daný týden a budu tě motivovat k akci živým vysíláním ve skupině.
- Každý čtvrteční večer budu ve skupině naživo odpovídat na tvoje dotazy. Pokud se nebudeš moci zúčastnit, svůj dotaz mi napíšeš předem a na odpověď se podíváš ze záznamu.
- První týden budeme věnovat založení nebo nakopnutí kvásků.
- Ve skupině se budeš moci průběžně ptát na všechno, co tě ohledně bezlepkového kváskování napadne.
- První týden budeme věnovat nákupu surovin a založení nebo oživení kvásků.
Co všechno v kurzu probereme?
- Vybavím tě seznamem všech potřebností a poradím, kde dobře nakoupit.
- Prosvištíme si terminologii, naučíme se slovíčka.
- Založíme si na kvásek a naučíme se o něj správně pečovat.
- Najdeš si svůj vlastní režim, jak s kváskem fungovat. Budeš vědět, jak ho povzbudit, když zeslábne i jak si ho zálohovat pro strýčka Příhodu.
- Zaměříme se i na specifika a vlastnosti různých bezlepkových mouk.
- Probereme i to, jak bezlepkové zrní a semínka pomlít a jak si namíchat funkční směs.
- Ukážu Ti různé techniky kynutí i pečení bezlepkového chleba.
- Stranou nezůstane ani bread art neboli zdobení.
- Upečeme 5 různých chlebů z přirozeně bezlepkových mouk bez pomoci přídatných látek. Dostaneš recepty na jejich různé variace.
- Bude i troubleshooting, aneb co dělat, když se nedaří.

Kdo jsem, že si troufám učit ostatní

Jmenuji se Eva Toman Rousová.
Jsem zakladatelka značky EAT-fit, vyrábějící už 8 let vlastní bezlepkové směsi. Provozuji e-shop se zdravou výživou zaměřený na potravinová omezení.
Jsem také mlsná kuchařka a nadšená kváskovačka. S bezlepkovým kváskem peču už víc než 8 let. Mám za sebou desítky založených kvásků a stovky upečených bochníků. Mými kurzy a výzvami prošlo už víc než 4000 lidí.
Do Pečem bezlepkový pecen dávám všechno, co jsem se ohledně pečení bezlepkového chleba naučila.
Chceš být soběstačnou a nezávislou na nabídce supermarketů a bezlepkových pekáren, co se chleba týká?
Co není součástí kurzu?
❌ Recept na EAT-fit KVÁSKOVOU ti neprozradím. Je to výrobní tajemství, a proto není součástí kurzu.
✔ Podpořím tě však na cestě za tvými vlastními mixy přirozeně bezlepkových mouk a povím ti, jak při jejich kombinování postupuji já sama.
❌ Není v mých silách poskytovat individuální konzultace po telefonu, přes Messenger nebo e-mail.
✔ Proto veškeré učení probíhá prostřednictvím členské sekce minikurzu, hromadných e-mailů a mojí podpory ve skupině k minikurzu.
Co když to všechno nebudu stíhat?
🕒 Skupina, ve které bude kurz probíhat, bude aktivní půl roku a i potom do ní budeš moci nakukovat.
🕒 Všechna instruktážní videa, recepty a přednášky budou přehledně organizované v členské sekci na mém webu a budeš k nim mít přístup 2 roky.
🕥 Po celou dobu konání kurzu ti budu k dispozici. Pak se ze skupiny stáhnu a budu se věnovat dalším projektům, které pro vás chystám. Podporu však najdeš u spolužáků.
🕛 A kdyby ti bylo ohledně kváskování opravdu ouvej, prostě mne ve skupině označíš. Pokud to bude v mých silách, podpořím tě a "nenechám v rejži" tebe ani tvůj kvásek.
Bezlepkový kvásek
Nabízím možnost objednání bezlepkového kvásku z EAT-fit kvásková. Spolu s kváskem dostaneš návod, jak ho po dvoudenním cestování oživit a připravit na pečení v kurzu.
Jsem přesvědčená o tom, že nejlepší je kvásek, který si vypěstujeme sami. Náš vztah k vlastnímu kvásku je silnější, my o něj máme starost a tak se staráme. Toto je nabídka pro případ, kdy by nedostatek času pro založení vlastního kvásku byl překážkou v aktivní účasti v kurzu.
Zaslání kvásku je zpoplatněné cenou 190 Kč (kváskovné, poštovné, balné).
Bonusy

10% sleva na nákup

Kváskové bagety
+ 11 dalších receptů
Bread art vystřelí tvůj pecen do nebes
Nejsem žádná umělkyně, přesto jsem si osvojila hned několik efektních technik pro zdobení chleba. Chceš umět vykouzlit květinu nebo sněhovou vločku? I to si v Pečem pecen vyzkoušíme.

TAI CHI bonus s Aničkou Ďarmati
Speciální velikonoční bonus

Týden na téma velikonoční pečení a vaření
Kurz Pečem bezlepkový pecen mě naučil nebát se. Ačkoli trávím mnoho času v práci nebo dojížděním, vše jsem v poklidu stíhala. Zjistila jsem, že bezlepkové neznamená divná konzistence bez chuti, ale že když je správný recept a správná mouka, tak je chléb mnohem lepší než cokoliv, co jsem si kdy koupila. Naučila jsem se i úžasné lívance, kterými teď obšťastňuji rodinku o víkendu. Nebudu už chleba kupovat a ač nemám žádné zdravotní omezení, zůstanu u bezlepku. Jít do kurzu bylo velice dobré rozhodnutí, které se opravdu vyplatilo.
Leona M.
Kurz ráda doporučuji. Po několika marných pokusech v jiných kurzech konečně umím zacházet s kváskem a péct skvělé kváskové chleby.
Patricie O.
Možná tě zajímá...
Naskoč i ty na kváskovou vlnu a začni péct bezlepkové pecny, na kterých si pochutná celá rodina. Čeká tě moře inspirace, struktura, jasné postupy a moje osobní podpora.
7týdenní on-line kurz Pečem bezlepkový pecen nabízím ve dvou variantách:
Pečem bezlepkový pecen KLASIK
Akční cena 4 790Kč (195 EUR) místo 7 000 (280 EUR)
Je možné rozložit na splátky:
- 2x 2470 Kč (celkem 4940 Kč)
- 3x 1684 Kč (celkem 5 052 Kč)
Kurz obsahuje vše výše uvedené.
Pečem bezlepkový pecen DELUXE
Akční cena kurzu je 7 700 Kč (307 EUR) místo 10 000 Kč (400 EUR).
- Není možno na splátky
- Omezeno jen na 7 míst
Kurz obsahuje vše výše uvedené.
+ hotový kvásek z EAT-fit Kvásková
+ balík surovin pro kváskování v hodnotě 2 000 Kč
+ 3 individuální 15minutové konzultace
Balík naplníme surovinami podle tvých preferencí a pošleme k tobě domů. Konzultace mohou proběhnout po telefonu, přes messenger nebo Google Meet. Podle toho, co ti nejvíc vyhovuje.